Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Hammer-motorsport måtte udgå til DM 4

DM Rally 
04/10/09 

4. afdeling af DM i Rally blev lørdag afholdt omkring Roskilde, hvor der var lagt op til et godt motorløb, afholdt af Hedelands Motorklub. De 13 prøver der udgjorde godt 130 KM, var lagt ud over et område, der spredte sig fra Roskilde mod Ringsted.
Hammer-motorsport havde sat næsen op efter at lave et godt resultat ved DM 4, men sådan skulle det ikke gå denne gang.
 


(Foto: FOTO F-Service)

Efter en lidt langsom start på de første 3 prøver, var Klaus Hammer og Marc T. Smith nede på en placering som nummer 9. Det var ikke lige det vi havde forventet og der blev snakkede ivrigt i teamet, hvad vi skulle gøre for at få mere fart i bilen.

Der blev foretaget lidt ændringer på bilen, for at se om der var en anden opsætning der passede bedre til de kommende prøver.


(Foto: FOTO F-Service)

Efter prøve 6 var Hammer-motorsport rykket en placering op til nr. 8, efter en meget hurtig Steen Johansen fra Køge, også i en Mitsubishi Evo IX.

På prøve 7 satte K. Hammer og Marc T. Smith den 5. hurtigste tid og havde en rigtig god fornemmelse af, at der var ved at være den fart i bilen, som der burde være.

K. Hammer: Det er ærgerligt at vi måtte udgå på prøve 8, men en punktering på højre baghjul, efterfulgt af en voldsom afkørsel, hvor højre hjulophæng blev beskadiget, satte en stopper for vores videre deltagelse. Netop prøverne om eftermiddagen skulle være der hvor vi satte ind, da de passede godt til vores bil type. Det lykkedes os da også at fange Steen Johansen, som kørte et rigtig godt løb, efter prøve 7 hvor vi havde indhentet det vi satte til om formiddagen og var kommet frem som nr. 7 generelt.


(Foto: Flemming-Jensen.com)

Hammer motorsport havde trods det ærgerlige resultat en god lørdag i Roskilde, hvor mange sponsorer og venner af teamet lagde vejen forbi teamet for at hilse på og se teamet i aktion.

Hele teamet ønsker Christian K. Jensen og Søren Tøndborg stort tillykke med deres flotte sejr, det var bare godt kæmpet.
Et stort tillykke til Kenneth Madsen og Carina Møller er også på sin plads efter at duoen gentog sidste års bedrift og blev Danmarks mester allerede inden sidste afdeling er kørt.

Sidst og ikke mindst så er der mange flere billeder i vores galleri samt video fra løbet under ”video”

Hammer-motorsport.dk
Michael Iversen


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Marc T. Smith
 • Hammer Motorsport
 • 26/09/09 - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS