Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Per Poulsen skal køre privatmesterskabet hjem

DTC Cup 
01/10/09 

- til Hartmann Honda Racing
Hartmann Honda Racing har en klar målsætning for årets sidste afdeling af Danish Touringcar Championship. Teamet skal sikre sig et af de to mesterskaber, som holdet aktuelt fører, nemlig Per Poulsens privatmesterskab.
”Vi regner med, at Per vinder privat cuppen, men vi taber også et andet mesterskab, fordi James ikke kan forsvare sin føring, så det bliver en lidt mærkelig weekend,” siger teamejer Hans Hartmann.
 


Per Poulsen skal sikre Hartmann Honda Racing privatmesterskabet.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Per Poulsen har 22 points forspring til Jens Møller i kampen om privatmesterskabet, men fynboen ved ikke helt, hvor han står, når det gælder den kommende weekend. Ved forrige løb blev han idømt en straf, som betyder, at han til det første af søndagens tre løb skal starte seks placeringer længere tilbage end den placering, han egentlig kvalificerer sig til. Men denne dom har Hartmann Honda Racing anket.

”Ankebehandlingen skulle foregå i går, men seks timer før mødet blev det aflyst,” fortæller Per Poulsen. ”Vi ved ærligt talt ikke, hvad der sker. Det er noget underligt noget. Vi er blevet lovet en forklaring, men vi har også bedt om, at anken kan få opsættende virkning, hvis den ikke bliver behandlet.”

Det er dog ikke kun ankebehandlingen, der kan give Per Poulsen uvished forud for den kommende weekend.
”Vejret kommer også til at spille en væsentlig faktor,” siger han. ”I tørvejr ved vi hvor vi står, men i regnvejr er der så mange andre faktorer, at vi ikke ved, hvor vi står henne. Men det gælder bare om at køre med hovedet hele weekenden og så ellers styre sig uden om eventuelle problemer og uheld, der måttet opstå.”

Ligesom ved den forrige DTC-weekend bliver det teamejer Hans Hartmann, som sekunderer Per Poulsen i teamets anden bil.


Teamchef Hans Hartmann sætter sig atter i bilen.
(Foto: Jeppe Rimmen)

”Vi har arbejdet til det sidste på en løsning, hvor vi kunne få James Thompson hjem at køre, men det er desværre ikke lykkes,” siger han.

”Det er ærgerligt, at han ikke kan få lejlighed til at forsvare sin føring, men jeg synes også, at vi er blevet stækket, og det betaler vi for nu. Det afgøres på skrivebordet og ikke på banen. Vi vidste, at vi skulle have scoret mange points, inden James var nødt til at rejse væk, men så valgte man at stække os ved at give os ekstra vægt til Grand Prixet, og derfor er der en risiko for, at han ikke engang slutter i top 3.”

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • Hans Hartmann Petersen
  • James Thompson
  • Per Poulsen
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •