Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Martin - Speed of Light deltager i MC Super Challenge

Super
Challenge 

01/10/09 

MC-Basen Super Challenge- ved DM-Finalen på Jyllandsringen
Jyllandsringen ligger bane til DM-Finalen i MC Super Challenge serien den kommende weekend sammen med bil klasserne. Teamet deltager med kørerne Steven Tirsgaard, Give, Steen Hansen, Herning og Carsten Lund samt Jan Jespersen fra Aagesen Motorcykler.
 

Nu er vi klar til de sidste 2 løb i årets MC Super Challenge. Guld og sølvmedaljerne har Steven Tirsgaard og Jan Jespersen sikret sig uanset resultaterne af søndagens løb. Steen Hansen har stadig en chance for at snuppe bronzemedaljen fra Thomas Harding, men det kræver at Steen vinder et af de 2 sidste løb og bliver mindst nr. 2 i det andet samtidig med, at Thomas ikke gennemfører løbene, så det er helt ude i teoriens verden, men alt kan jo ske.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Carsten Lund skal derimod stadig kæmpe for sin femteplads i serien, idet både Kim Phillip og Kenn Jensen kan fraviste ham pladsen, men vi er helt sikre på, at Carsten vil kæmpe med næb og kløer for at bevare den flotte 5. plads i serien.

Steen Hansen siger: ”Jeg har en teoretisk chance for at snuppe bronzemedaljen fra Thomas Harding, men jeg vil ikke risikere hele butikken for medaljen, idet jeg på den måde også risikerer at ryge ud i sandet. Jeg håber samtidig, at der bliver tørvejr til begge søndagens løb, da regnvejrsløb ikke er min livret. Det skal lige tilføjes, at det første år på vores nye Honda Super Bike maskiner har været over al forventning” slutter Steen.

”Nu gælder det virkelig om at fastholde min femteplads i serien, idet jeg har både Kim Phillip og Kenn Jensen puster mig i nakken, men hvis jeg blot fortsætter linjen fra de tidligere løb, skal det nu nok lykkes for mig” udtaler Carsten Lund.

Steven Tirsgaard udtaler: ”Jeg har det rigtig fint med, at guldmedaljen er sikret inden de sidste 2 løb. Jeg er helt afslappet og glæder mig til at hygge omkring vore sponsorer og gæster på søndag. Nu håber jeg på tørvejr til søndagens race, idet det giver de bedste løb for tilskuerne, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg også befinder mig bedst på en tør bane” slutter Steven.

Der køres tidtagning lørdag kl. 10.00 og kl. 13.10. Søndagens 2 gældende løb køres kl. 10.50 og kl. 15.00.

Martin - Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • Carsten Lund
  • Jan Jespersen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Super Challenge
  •