Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC løb i Amerika og Rusland

WTCC 
04/10/09 

- måske en realitet i 2011
Selv om der lige nu arbejdes på højtryk med at få de internationale motorsports kalendere for 2010 sæsonen på plads, arbejdes der sideløbende med 2011 planerne, og det gælder blandt andet for World Touring Car Championship arrangørene, der gerne vil ud på nye markeder.
 

World Touring Car Championship seriens promoter Marcello Lotti har allerede bekræftet at man er tæt på at have en aftale klar angående et løb i Amerika.
Det bliver mest sandsynligt i Phoenix i Arisona, men der forhandles også stadigvæk Laguna Seca i Californien samt med en bane ved Miami i Florida, hvor sidstnævnte kan have en fordel hvad angår transport.

Der er også forhandlinger i gang om en WTCC afdeling Rusland, her arbejdes der på to fronter, dels et gadeløb i Moskva, og dels et løb på Togliatti banen som støttes af Lada.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Laguna Seca
  • Phoenix
  • Togliatti
  •