Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

En lærerig sæson!

Danish
Touringcar
Challenge 

30/09/09 

Mange vil nok ikke synes, at Kim Morgan har fået en hel masse ud af sin debut i DTC, men det er nu ikke tilfældet. I forhold til 2008 har Morgan fået en anden gearkasse – sekventiel – hvilket gerne skulle ses på omgangstiderne. Det er også i den grad tilfældet, især når man ser hen over sæsonen er omgangstiderne blevet betydeligt forbedret,- nok også mere end man kunne forvente af gearkassen.
 

Ganske vist har Morgan for publikum nok været lidt som ”det tynde øl”, men at komme til at lege med ”de store drenge”, har også udviklet Morgan i en positiv retning. Senest på Djursland viste Morgan at han er kommet bedre med, da det lykkedes at holde Hartmann bag sig nogle få omgange og Invitation kørerne 7 – 8 omgange inden dækkene blev for slidte.


Hvis vi bare kunne komme så tæt på feltet!
(Foto: Anette, KC-Motorsport)

Budgettet for Morgan har formentlig også lagt i ”den tynde ende”, men teamets evner i opsætning af bilen, har måske heller ikke været gode nok til at tyde problemerne, selv om det også er blevet bedre hen over sæsonen. Måske er bilen bare ikke bedre – vi så på Padborg, at Morgan kunne kører samme tider, som Mike Legarth havde kørt, da han i sin tid blev Cup-mester i samme bil.

Der er mange måske'er, men en ting er sikkert – Morgan med team er positive inden finalen på Jyllandsringen kommende weekend. Det er en bane der passer godt til BMW'en og med de forbedringer, der er fundet i løbet af sæsonen, skulle der være en chance for et godt resultat.

KC-Mortorsport


Læs mere om:
  • Kim M. Jensen
  • KC-Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •