Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Jacob Nørtoft nummer syv ved VM

KF2 
30/09/09 

Flot placering ved årets go-kart verdensmesterskab
Det var en stor opgave for 15 årige Jacob Nørtoft fra Vemmelev at stille op ved årets go-kart verdensmesterskab, som blev kørt i Spanien.
Otte danskere deltog i løbet på den 1800 meter lange bane i Catalonien, men kun tre var blandt de 34 i finalen i klasse KF2.
 


Jacob Nørtoft med en af VMets søde startpiger.
(Foto: Sven Lautrup)

Jacob, som kørte for det engelske Team "Ricky Flynn Motorsport", startede som den bedste dansker på en fjerdeplads, og efter en perfekt start, avancerede han til tredjepladsen i første sving.


Starten på åres go-kart finale i klasse KF2. Jacob Nørtoft ses med nummer 168 bag nummer 112 (ved den gule pil).
(Foto: Sven Lautrup)

Nummer 2 hentede han i sving 4, og så gik jagten ind på førstepladsen. Også den nåede Jacob, og var nu i spidsen for et verdensmesterskab.
Men-men-men- Jacobs motor begyndte at blive for varm, og for at holde temperaturen nede, måtte han ændre strategi fra at vinde VM til at gennemføre med et hæderlig resultat.

I løbet af de resterende 13 omgange, gled Jacob Nørtoft ned i feltet, og måtte fra syvende pladsen se portugiseren David da Luz køre med mesterskabet.

Sven Lautrup


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  •