Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racing skal køre bronzemedaljen hjem

DTC Cup 
29/09/09 

Når finalen i årets Danish Touringcar Championship i weekenden køres på Jyllandsringen, ligger målsætningen for JM Racing helt klar. Det er Kasper Jensen (Aalborg), der skal køres frem til en medalje i DTC Cuppen.
 

”Det bliver en weekend med en mission,” siger Jens Ole Mathiesen (Grindsted.) ”For teamet gælder det om at forsvare Kaspers tredjeplads i privatcuppen, og hvis jeg på nogen måde selv kan hjælpe ham til dette, så vil jeg gøre det.”

Jens Ole Mathiesen stiller som hidtil i år op blandt Invitation Only-kørerne, der ikke kan score points til det egentlige mesterskab, men som både har deres egen konkurrence og samtidig kan dyste med de øvrige kørere i DTC-feltet.


Jens Ole Mathiesen har stadig mulighed for andenpladsen blandt Invitation Only-kørerne.
(Foto: JM Racing)

”Jeg kan pludselig komme i spil om andenpladsen blandt Invitation Only-kørerne, for der er ikke noget afgjort endnu om den placering. Vigtigt for mig er, at jeg i hvert fald ikke udgår,” siger Jens Ole Mathiesen. ”Men det primære for teamet er stadig at få Casper på podiet.”

Kasper Jensen har et forspring på 17 points til Michael Carlsen i kampen om bronzen i DTC Cuppen, men når kørerne har fratrukket deres fem dårligste scorer, sådan som reglementet foreskriver, er forskellen mellem dem væk.

”Denne her gang spidser det virkelig til, når jeg ligger à point med Michael Carlsen,” siger Kasper Jensen. ”Det bliver virkelig spændende i mesterskabskampen, og jeg glæder mig meget til at komme på Jyllandsringen.”


Kasper Jensen skal holde Michael Carlsen bag sig i DM-Finalen.
(Foto: JM Racing)

”Muligheden for at tage andenpladsen i privatmesterskabet er over alle bjerge, så jeg går efter tredjepladsen, og her vurderer jeg mine chance til at være rigtigt fine,” fortsætter den unge nordjyde.
”Umiddelbart var vi godt kørende på Jyllandsringen, sidste gang vi kørte på banen, og kan vi holde pacen denne her gang, ser det fint ud. Men jeg ved også, at Michael Carlsen er godt kørende på Jyllandsringen, så der skal nok blive konkurrence om det. Jeg går bare efter at performe så godt som muligt.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens-Ole Kristiansen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Jyllandsringen
  • 04/10/09 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •