Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperSport 600 VM Series

Robbin Harms bevidstløs på Imola

SuperSport
600 VM Series 

28/09/09 

Den danske road racing kører Robbin Harms, nåede aldrig til start i 12. afdeling af Supersport verdensmesterskabet. Uheldet var ude under formiddagens warm up sektion, som bliver afholdt få timer inden selve løbsstart.
 

’’Til formiddagens warm up kom jeg ud med en ny motor. Motoren har tilsyneladende smidt olie på baghjulet, hvilket har været årsagen til styrtet’’ Fortæller Robbin Harms.


(Foto: Racingnews / robbinharms.dk)

Den forslået dansker var for en kort tid bevidstløs på banen, og blev straks kørt på det lokale hospital i Imola. Men det ser alligevel ud til at danskeren er i nogenlunde behold.

’’Jeg lå bevidstløs på banen, og har nok fået beskadiget min nakkevivl. Udover det har jeg det godt, og nu gælder det om at få en stor bøf til aftensmad’’’ Slutter en udmattet Robbin Harms.

Næste afdeling af Supersport VM finder allerede sted den 4. september på Magny Cours’ banen i Frankrig. Om den hurtige danske bliver klar til løbet i Frankrig, vil blive besluttet ved udgangen af den kommende uge.

Udsendt af Racing News i samarbejde med MC-Hjørnet i København


Læs mere om:
  • Robbin Harms
  • Imola
  •