Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh kører DM i Roskilde

DM Rally 
24/09/09 

DM-3 var ikke det mest heldige for Ib og Karsten, da Puntoen "slog sig" lidt på et af de mange hop. Nu er bilen forsynet med nye dele og klar til DM-4 i Roskilde.
 

På Sjælland venter 130 km. hastighedsprøver. 8 forskellige, 13 i alt, da flere skal køres 2 gange. Nogle prøver er kendt fra tidligere, mens andre er ny som er kommet til. "Jeg ved at en del af det vi kender, er meget ligeud, men forventer at der blandt de nye prøver også er en del sving og hop. Vi glæder os meget til at komme ud på prøverne og få fart i bilen igen", siger Ib Kragh.

Efter uheldet ved sidste DM, er chancerne for en plads på toppen af podiet ved at være fordampet, men der kan stadig køres for en 3. plads. "Det har hele tiden været planen at 2009 skulle være et læreår som skulle bruges til at lære den nye bil at kende og til at få den til at køre som vi gerne vil have den skal, og det arbejde vi stadig på", fortæller Ib der har brugt en del tid på at lave en ny servicevogn til Teamet. En IVECO lastbil giver mere plads til værktøj og reservedele, og samtidigt et rum hvor teamet kan sidde samlet og slappe af, spise osv. Servicevognen når ikke at blive helt færdig til weekenden, men kommer med alligevel, da den gamle er solgt.

Løbet starter kl. 8, lørdag morgen og første bil kører på målrampen om aftenen kl. 18:30.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • 26/09/09 - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: