Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Danica Patrick forlænger med AGR

IndyCar
Series  

28/09/09 

En af de pæne sider i international motorsport har valgt at forblive hos sin nuværende arbejdsgiver. Danica Patrick som blandt andet har været sat i forbindelse med det nye amerikanske Formel 1 team, men som har sagt nej tak, har i stedet valgt at forlænge sin kontrakt med Andretti Green Racing i IndyCar Series mesterskabet.
 

Danica Patrick bliver hos Andretti Green Racing også i næste sæson. Faktisk er hendes nuværende kontrakt med teamet forlænget med 3 år. Danica Patrick debuterede i Indy Car Series i da Champ Car World Series måtte give fortabt. Hendes største triumf har vel nok været sejren på Twin Ring Motegi banen i Japan.

Det forlyder fra det amerikanske at Danica Patrick beholder sine sponsorer i form af Motorala og Boost Mobile, og det meddeles også, at hun forsat kører med nummer 7 på bilen også i næste sæson.
Danica Patrick er i øjeblikket nummer 5 sammenlagt i IndyCar Series mesterskabet.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Andretti Green Racing
  •