Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Klar til det store opgør

DM Rally 
26/09/09 

Landets to for tiden hurtigste rallykørere, Max Christensen fra Ålborg og Christian Jensen fra Ans, dyster idag om, hvem der skal vinde Rally Roskilde og dermed gøre sig til favorit til at blive danmarksmester i rally i den prestigefyldte klasse for firehjulstrukne biler.
 


Hvem sætter tempoet? Max Christensen og Dorte Ravn i den blå Subaru eller Christian Jensen og Søren Tøndborg i den blå/hvide Peugeot. Tilskuere til Rally Midtsjælland kan forvente en hård dyst lørdagen igennem.
(Foto: Michael Eisenberg)

Fredag aften mødtes de til teknisk kontrol forud for Rally Midtsjælland, og både Max Christensens Subaru Impreza WRX STI og Christian Jensens Peugeot 207 Super 2000 blev godkendt til løbet uden anmærkninger.

I morges klokkem 08:00 startede de fra rallycentrum i Øm syd for Roskilde og kørte i spidsen for det 66 biler store rallyfelt ud på de 13 hastighedsprøver i årets næstsidste DM-rally på vejene syd og vest for Roskilde og i det sydlige Hornsherred.

De forsvarende mestre Max Christensen og hans codriver Dorte Ravn har vundet to løb i år, mens Christian Jensen og hans codriver Søren Tøndborg har vundet ét. Der kan forventes en meget tæt dyst mellem landets to hurtigste rallyhold, dog vil det lokale hold Tim Svanholt og Per Henriksen fra Roskilde kunne blande sig i topstriden.

Der er mulighed for at se deltagerne i aktion lørdagen igennem på de 13 hastighedsprøver. Første deltager ventes i mål i Øm lidt efter kl. 18.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Dorthe Ravn
  • Max Christensen
  • Per Henriksen
  • Søren Tøndborg
  • Tim Svanholt
  • 26/09/09 - DM Rally
  •