Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Magnussen ikke tilfreds efter træning

ALMS
GT Class 

25/09/09 

American Le Mans SeriesJan Magnussen var ikke tilfreds efter torsdagens tre træningspas ved Petit Le Mans på Road Atlanta. Hans Corvette C6.R er blevet ramt af en regelændring på bilen, der betyder at de ikke må anvende direkte indsprøjtning i motoren og det har givet teamet en del udfordringer med motorstyringen.
 

Og da eftermiddagens var afbrudt af adskillelige røde flag, blandt andet grundet en voldsom ulykke, hvor Scott Sharp dog slap uskadt fra en rulletur i sin Acura, var der ikke meget tid til at arbejde med opsætningen. Efter den sene træning torsdag aften var Magnussens Corvette "kun" sjette hurtigst.


(Foto: Jan Kaiser)

"Vi har fået noget af en udfordring efter at vores indsprøjtning blev fjernet" forklarer Jan Magnussen. "Vi har mistet en del hestekræfter, men derudover kæmper vi med motoropsætningen. Ved vores nedgearinger får vi ingen omdrejninger mellem gearskift og derfor låser baghjulene og det gør selvfølgelig bilen meget ustabil. Vores område som motoren arbejder i er også anderledes, så speederen føles næsten som en on/off knap og da de lige nu siger der er 80% chance for regn på lørdag, så kan vi godt få det svært sådan som tingene ser ud nu. Men jeg ved, at gutterne i teamet knokler for at løse problemerne, så jeg ved det er i gode hænder".


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Road Atlanta
  • 26/09/09 - Road Atlanta - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS