Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

FC Midtjylland får ny mekaniker

SuperLeague 
26/09/09 

Årets mekaniker får muligheden for at hjælpe FC Midtjylland og Kasper Andersen til succes i det kommende løb på Monza. 20-årige Brian Nonboe Kristensen har vundet en plads i teamet til det kommende løb.
 


(Foto: superleagueformula.com)

Brian Nonboe Kristensen var indstillet af sine århusianske kolleger og endte med at vinde præmien: en hård weekends arbejde på den af Hitech indsatte 750 hestekræfters Superleague Formula racer der køres af Kasper Andersen for FC Midtjylland.

"Det er en drøm der bliver til virkelighed. Jeg har ikke tænkt så meget over mine forventninger, men jeg tror det bliver krævende. Men sådan er racing. Man skal være hurtig og effektiv. Man kan ikke slappe af bare ét sekund hvis man er en del af et sådan team," siger den nyslåede racermekaniker.

Og så bliver det jo spændende at se om han også overbeviser resten af teamet og herefter har en karriere foran sig som racermekaniker!

Benji

Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  • Monza
  • 04/10/09 - Monza - SuperLeague
  •