Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Dansk team som første købere

Formel Renault 
25/09/09 

Formel RenaultDet danske NEC team KEO Racing var de første der bookede en af de nye Formel Renault 2.0-racere. Det skete mindre end 10 minutter efter der blev åbnet for bestillingerne.
 

Således stillede Kim Olsen allerede op med en udfyldt ansøgning der blev afleveret direkte til Emmanuel Esnault fra Renault Sport. Fra 2010 bliver der kørt med en ny og opdateret udgave af Formel Renault 2.0'erne. Igennem flere år har der været mindre opdateringer, men nu kommer der en helt ny model, mens de gamle racere bliver solgt videre til International Formula Masters, der opretter en light klasse hvor de tidligere Formel Renault-racere kan genanvendes. KEO Racing har da også sine biler til salg.


Værsgo - så er aftalen om 2010 racerne på plads
(Foto: KEO Racing)

Det har bestemt stor betydning at komme først med en ansøgning. Renault Sport vil nemlig levere i den rækkefølge de er blevet modtaget. Tidligere har det været deltagerne i det europæiske mesterskab der har fået forrang, men det er ikke tilfældet her, hvor NEC teamet bliver de første der får den nye racer leveret. Og dermed får mere tid til at lære bilen at kende.

Kim Olsen og teamet kan forvente at få leveret de nye racere i midten af november. KEO Racing har for tiden danske Daniel Schilling i stalden sammen med amerikaneren Bob Siska.


Sådan ser raceren fra 2010 ud
(Foto: KEO Racing)

Benji

Læs mere om:
  • KEO Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her