Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Renaults problemer forsætter

Formel 1 
25/09/09 

Oven i dommen fra FIA og tab af flere sponsorer blandt andet hovedsponsoren ING, så har Renault teamet også fået et mindre problem på kørerfronten. Romain Grosjean er nemlig syg og i skrivende stund er det endnu ikke besluttet om han må køre i denne weekend.
 

Hos Renault teamet observerer man i øjeblikket Romain Grosjean der jo erstattede den meget omtalte Nelson Piquet jr. Sagen er den at Romain Grosjean i de seneste dage har været syg og har ligget i sengen på hotellet i Singapore.

En endelig test - som vi endnu ikke har fået resultatet af - skal foregå fredag morgen lokal tid. FIA's læger er blandt andet ind over, og vurderer de at det ikke er forsvarligt at lade Romain Grosjean køre, ja så kan Renault hive endnu en kører frem som kan få sin Formel 1 debut i denne sæson. Det er Luca di Grassi som blev teamets reservekører efter at netop Romain Grosjean erstattede Nelson Piquet jr. efter dennes noget uheldige afgang fra teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Lucas di Grassi
  • Romain Grosjean
  • Renault F1
  • Marina Bay Street Circuit
  • 27/09/09 - Marina Bay Street Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •