Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car SS3

Team Høj Racing's Sensommerløb 2009

Special Saloon Car
SS3 

25/09/09 

- på Ring Djursland
Så oprandt dagen der var sidste chance for Volvoen til at vise lidt medgørlighed, så spændingen var stor til første tidtagning, ikke så dårligt lige foran Johannes Graversen som nnummer 6 (dette dog nok fordi hans motor var eksploderet). Volvoen lugtede slemt af olie eller kulilte dette kunne dog være fordi vi var i første parket til Graversen`s uheld eftersom Volvoen lå ca. 10 meter efter.
 


(Foto: ydegaardphotography.com)

2. tidtagning var også god med en startplacering som nr. 7 generelt og nr. 4 i gr. 3, dog stadig en grim lugt af olie eller kulilte, men hvad pokker de første 2 tidtagninger i 2009 uden motor vrøvl eller computer ballade. Så dejlig stemning i teamet og et lille væddemål indgås med Jacob Borum om hvem der krydser målstregen først . Måske lidt optimistisk af Klas Høj da disse så vil være de første heat i år uden vrøvl .


(Foto: ydegaardphotography.com)

Da vi møder op Søndag morgen ligger der olie under motoren.
Og vores nabo Hans Henriks mekaniker flyver straks ned under Volvoen og kan konstatere at trækakslen kun hænger i 2 bolte tilbage ud af 7 stk. Så denne gang fik vi reddet stumperne, det gik godt med rullestarten og selve heatet med en 6'er generelt.
Og en ærefuld nr. 4 i klasse 3 og 1-0 mod Borum, dog stadig fæl lugt af olie i vognen , så vi prøver at lukke alle huller ind til kabinen og forlænger udstødningen med 5 cm. og håber på det bedste til det andet heat.


(Foto: ydegaardphotography.com)

2. heat får en skidt start da bilen ikke vil starte ej heller ved at blive skubbet, det lykkedes heldigvis med hakken og sprutten lige inden vi skal på banen, da starten går får Borum sin chance da Volvoen kun vil gå på 3 cylindere helt over til pitten. Så startplacering nr. 7 bliver vekslet til nr.14 men lige da Klas Høj skal til at køre ind på græsset kommer den sidste cylinder med. Dette uheld giver dog noget dejlig race da vi nu ligger 4 biler og kæmper om placeringer, det er åbenbart så godt at vi næsten får halvdelen af sendetiden på skærmen og god omtale. Volvoen får vist sit kunnen og støt og roligt siger den farvel til de andre 3 og kommer ind på 5. pladsen generelt og igen nr. 4 i klasse 3. olie hørmen er forfærdelig inde i bilen, men målflaget ses for anden gang i år. Og igen løbs præmie fra Borum Teamet.


(Foto: ydegaardphotography.com)

Hermed en stor tak til Sponsorer og alle hjælperne som trofast stiller op til så meget arbejde, for uden dem ville dette ikke være muligt. Tak for et dejligt Race og samvær til alle konkulegaerne og alle på banerne vi ses forhåbentlig 2010


(Foto: ydegaardphotography.com)

Team Høj Racing


Læs mere om:
  • Klas Høj
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Special Saloon
  •      ASETEK SIMSPORTS