Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

I nattens mulm...

Formel 1 
23/09/09 

Optakt til Singapores Grand Prix
Singapores Grand Prix har været i medierne på det sidste - ikke det kommende, men det sidste år. Og ikke fordi det så enormt sejt ud med Formel 1 racere der drønede gennem det kunstige lyshav, eller fordi løbet var af høj kvalitet, men fordi Renault snød sig til sejren. Men på søndag skal det altså køres igen, og dennegang snyder Renault nok ikke.
 

I virkeligheden er det lidt svært at se Renault gentage succes'en fra sidste år. Det er gået frem for holdet igennem sæsonen, men de er slet ikke på det niveau de var på for 12 måneder siden.

Fokus ligger på Brawn, fra hvis rækker man sikkert skal finde den kommende verdensmester, samt på Ferrari og McLaren og så på Red Bull.

Hos Brawn er Rubens Barrichello ved at æde sig ligeså stille ind på Jenson Button, der efterhånden skylder et rigtig godt løb. I virkeligheden er der nok for langt til at Barrichello kan nå sin holdkammerat, men i drømme kan alt lade sig gøre for den følsomme lille brasilianer.

Ferrari og McLaren har den samme historie i 2009. Det startede skidt og mod slutningen blev det meget bedre. Resultaterne har været bedst for Ferrari, men i en direkte duel på banen er er ikke meget der skiller de to teams.

Og så er der Red Bull, der midt på sæsonen var lige ved at slå sig op som seriøse udfordrere til VM titlerne, men siden har trukket følehornene noget til sig. De trænger til et godt resultat og en bybane, som Singapore kunne måske være lige netop det, de mangler.

Og så er der alle de andre, og de spørgsmål, der følger med der - hvad med Force India - kan de lave et godt resultat igen. Og hvad med Williams, kan de lidt mere end de har vist for nyligt. Og Toyota, der sæsonen igennem har været et yo-yo hold, god på den ene bane, dårlig på den anden - hvad kan de?

Men spændende skal det da blive, at se løbet igen i år. Det så helt fantastisk ud sidste år - og selvom en del af underholdningen var kunstig skabt af Renault, så var det et underholdende løb, mens man så det. Og med den sæson vi har haft indtil nu, hvor der har været faktisk en hel del gode øjeblikke, er der kun grund til at glæde sig.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Marina Bay Street Circuit
  • 27/09/09 - Marina Bay Street Circuit - Formel 1 - FIA F1
  •