Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams med KERS i 2010

Formel 1 
24/09/09 

- hvis alt går vel
Williams teamet er et af de teams der endnu ikke har anvendt KERS systemet i denne sæson. Meget tyder på at man har besluttet sig for at anvende systemet i 2010 sæsonen. Det endda på trods af at man i FOTA blandt andet siger at det ikke mere er tvunget at bruge systemet.
 

Williams teamet har så godt som endeligt besluttet sig for at anvende deres version af KERS systemet i den kommende 2010 sæson. Det sker på trods af at FOTA blandt andet har trumfet igennem, at det ikke mere er et reglementskrav at anvende KERS systemet. Det bliver frivilligt ligesom det er i denne sæson. Omkostningsudviklingerne har for flere teams været enorme, og flere har endda afskrevet KERS.


Williams teamet efter alt at dømme med KERS i næste sæson
(Foto: Williams F1)

Men Williams som har været ude af FOTA, men nu er inde igen, har besluttet sig for at man i 2010 vil anvende systemet. Williams teamet har faktisk hele tiden været fortaler for systemet, på trods af at man endnu ikke har anvendt. Nu gør man så tilsyneladende alvor af sin holdning og vil køre med systemet.

Williams vil ikke - endnu - afsløre om man vil forsætte med Toyota i den kommende sæson. Flere iagttagere mener at teamet vil have sikkerhed for om teamets udgave af KERS kan implementeres med den motor man vil vælge at anvende.

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •