Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Hammer motorsport er så klar til DM 4

DM Rally 
24/09/09 

Efter en god indsats ved DM 3 på Fyn, er teamet bag Hammer motorsport klar til at give den fuld gas, ved DM 4 i Roskilde lørdag den 26. september.
Teamets Mitsubishi Evo IX har gennemgået et stort service, så den er fit for fight.
 


(Foto: Hammer-Motorsport)

DM 4 i Roskilde er et 365 km. langt rally, der bliver afholdt på vejene omkring Roskilde mod Ringsted. De 13 prøver udgør 128 km. hvor de længste er 17 km. lange og ligger ved Snoldelev.

Klaus Hammer:
Vi glæder os rigtig meget til at komme til Roskilde. Prøverne ligger godt til vores bil og vi er meget opsatte på at forbedre vores resultat fra Fyn. Det er rart at komme til at køre et rally, hvor at der er lidt kilometer på og selvom jeg ikke har kørt i Roskilde før, føler jeg det er rigtig gode og hurtige prøver.
Vi glæder os til at være så tæt på hjemmebane, som vi kan komme i år, da flere fra teamet kommer fra Køge og omegn, der ligger 25 km. fra Roskilde. En række sponsorer har da også meldt der ankomst for at følge os denne dag.

Peter Ackermann:
Vi ser meget frem til at vise vores sponsorer, vores racerteam i action og forhåbentlig give dem en god dag, med gode oplevelser og et godt resultat for os alle. De vil opleve et rigtig godt rally, som jeg er sikker på at Hedelands motorklub vil sørge for det bliver. Der er jo rigtig mange fine biler og racer teams, der alle vil kæmpe om placeringerne på de gode prøver.
Det er rart at være så tæt på ”hjemmebane” som Roskilde jo er for en del af os og vi er klar med både kaffe og lidt kage til dem der kunne tænke sig at kigge forbi.


(Foto: Hammer-Motorsport)

Rallyet starter kl. 08.00 lørdag den 26. september med prøve 1 ved Brordrup der er en 8 km. lang prøve,og her vil Klaus Hammer og Marc T. Smith være klar til at repræsenterer Hammer motorsport på bedste vis.

For jer som ikke har mulighed til at kikke forbi Roskilde den dag i kan som altid følge med via www.rallyresult.dk og ikke mindst vores egen side www.hammer-motorsport.dk

Hammer-Motorsport
Michael Iversen


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Hammer Motorsport
 • 26/09/09 - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS