Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Defekt starter kostede podieplads

ADAC GT
Masters 

21/09/09 

- i ADAC GT Masters
Det blev en hektisk weekend for Ronnie Bremer på den kuperede Sachsenring, med alt fra en tur i sandkassen i tidtagningen fredag til en sikker placering som nummer 3 i søndagens løb - hvis det dog ikke lige havde været for en defekt starter der kostede 18 sekunder ekstra i pitten.
 

I lørdagens løb havde Ronnie Bremer og hans tyske makker Norman Knop voldsomme understyrings problemer med Ascari KZR-1 raceren og det blev til en hæderlig placering som nummer 9.


(Foto: AutoSport.at / Leipert Motorsport)

Efter gennemgang af div. data blev bilen sat en del anderledes op til søndagens løb og til trods for helt nye bremseskiver der skulle bruges et par omgange til at få til at virke optimalt, kørte Ronnie bilen frem til en 3'er, fra start placering 10, kun 1 sekund fra bilen på anden pladsen da der skulle pittes og Norman Knop skulle i bilen, men den fatale starter fejl ødelagde et ellers helt fantastisk resultat for Leipert Motorsport, Ascari raceren sluttede som nummer 6.

Leipert Motorsport, Norman Knop og Ronnie forsætter samarbejdet, og det betyder at de 2 makkere kører sammen igen når der køres ADAC GT Masters næste gang den 18. oktober på Oschersleben, der er endvidere aftalt et EM weekendløb samt et 24 timers løb i Dubai til januar.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Norman Knop
  • Ronnie Bremer
  • Team rhino's Leipert
  • Sachsenring
  • 20/09/09 - Sachsenring - ADAC GT Masters
  •