Festival - race 2 - resultat

Formel Ford
Festival DK

20/09/09

De danske kørere fortsætter med at sætte sig på topplaceringerne ved Formel Ford Festivalen på Padborg Park i dag, og igen var det med Jesper K. Egebart som den bedst placerede af dem. I løb nummer to der strakte sig over 17 omgange på den sønderjyske bane, kunne Jesper K. Egebart køre over målstregen som vinder med et forspring på 0,355 og 3,410 sekund ned til Dennis Lind på 2. pladsen samt Mikkel C. Johansen på 3. pladsen.

Bedst placerede udenlandske kører kom på 4. pladsen, det var Antti Buri der kom i mål 8,678 sekund bag vindende Jesper K. Egebart.

Tidtagning og resultatservice af DataPower v/Torben Lund

Nr 27 Milton Lundström idømt 20 strafsekunder for tyvstart.

Løbets hurtigste omgangstid blev sat af Dennis Lind fra Fluid Motorsport med tiden 1:01,073.