Festival - race 1 - resultat

Formel Ford
Festival DK

20/09/09

Startopstillingen med Jesper K. Egebart foran Dennis Lind og Mikkel Mac til dagens første løb i forbindelse med Formel Ford Festivalen på Padborg Park, blev også resultatet efter de 13 omgange som løbet strakte sig over. Jesper K. Egebart strøg over målstregen henholdsvis 3,429 og 3,978 sekund foran de to Fluid Motorsport kørere. Svenske Milton Lundström blev bedst placerede udenlandske kører på 4. pladsen, han var 10,316 sekund bag den vindende kører fra Egebart Racing.

Tidtagning og resultatservice af DataPower v/Torben Lund

Løbets hurtigste omgangstid satte Fluid Motorsport køreren Dennis Lind på 9. omgang, hvor han kørte Padborg Park rundt i tiden 1:00,651.