Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Motor Sport Sønderjylland inviterer til gratis motorløb

Danish Endurance
Championship 

21/09/09 

DEC - Danish Endurance ChampionshipWeekenden den 10. og 11. Oktober bliver en stor weekend for Motor Sport Sønderjylland. I denne weekend er klubben nemlig vært ved finaleløb i hele 5 klasser i dansk motorsport. Padborg Park lægger asfalt til, når der skal afvikles finaler i DEC (Danish Endurance Championship), Suzuki Swift Challange, MSS Youngtimer, Legend Car og 1600 Challange.
 

I DEC er der traditionen tro intet afgjort før sidste løb og Motor Sport Sønderjylland lover at det bliver en utroligt tæt og spændende finale.
I de øvrige klasser er der ligeledes spænding om udfaldet af finalen, så Motor Sport Sønderjylland garantere for en weekend med fart og masser af spænding for de motorsport interesserede.

Løbene starter lørdag Kl. 08:00 og slutter kl. 18. Søndag køres der fra Kl. 09:00 til kl. 15:30.

TV2 vil være tilstede for at dække de spændende finaler, og Motor Sport Sønderjylland har besluttet at fejre den flotte sæsonafslutning ved at åbne dørene og give gratis entré til alle der kunne tænke sig at overvære finalerne.
Så der er alt mulig grund til at vende næsen mod det sønderjyske og bruge en weekend på Parborg Park i selskab med Motor Sport Sønderjylland nogle af danmarks bedste racerkørere.

Motor Sport Sønderjylland


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 10/10/09 - Padborg Park - Swift Challenge
  • 11/10/09 - Padborg Park - Classic Car Cup
  • 11/10/09 - Padborg Park - Legends Cars
  • 11/10/09 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
  •