Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

Martin Marrill: Kronen på værket!

DTC
Invitation Only 

17/09/09 

- DTC Invitation Only pokal på Ring Djursland
Efter at have mistet 3 løb og det samlede Invitation Only mesterskab i den forrige DTC afdeling grundet en påkørsel, var forventningerne høje hos den mønske DTC kører til løbsweekenden på Ring Djursland. Og de blev bestemt indfriet ved Sensommerløbet; klasse pole position i kvalifikationen lørdag, tre sejre i søndagens tre løb, og et besøg på podiet for at blive fejret med pokal.
 

”Vi havde farten, ” forklarer Martin. ”Alle brikkerne faldt endelig på plads, vi havde både heldet og farten på vores side. Vi har været stabile hele året, med et højt bundniveau, og vi havde ført mesterskabet, hvis vi ikke havde mistet en afdeling på Jyllandsringen.”

”Vi håber naturligvis at vores fart og succes fortsætter. Men jeg ved også godt, at både John Hansen og Jens Ole Mathiesen er tændt; de vil også slutte 2009 sæsonen af med maner!”


(Foto: Esben Hjorth)

Ring Djursland er en meget populær bane blandt DTC kørerne. Den er måske den korteste på kalenderen med sine 1752 meter. Men den er samtidig en stor udfordring for kørerne, da den er både hurtig og med mange niveauforskelle; næsten som at køre racerløb i en rutsjebane. Martin har altid haft et godt forhold til banen, her har han både har kørt Clio Cup, Special Saloon, testet en S2000 DTC racer og nu også sejret på med en Supercopa racer.

”Det er en køreteknisk svær bane, som kræver meget af køreren. Man skal være opmærksom under hele heatet, ikke noget med at slappe af på noget tidspunkt. Den er meget kuperet, og med nogle udfordrende sving. Vi havde nogle herlige nærkampe, både internt i klassen og med flere af DTC kørerne der kører med i det samlede mesterskab.”

Det mønske racerteam, M-Sport, har efter en kort indkøringsperiode ført Invitation Only mesterskabet det meste af året. Stabilitet og fart har været nøglen til succes. Det er klart, at finalesejren på Ring Djursland var kronen på værket. Og det var naturligvis en stolt Martin Marrill, der for første gang i år kunne bestige DTC podiet, og modtage den så eftertragtede pokal.


(Foto: Esben Hjorth)

”En ting man ikke skal glemme, er at sejren i søndags var en holdindsats! Uden mit team der virkelig arbejder hårdt for mig, så var det ikke lykkedes. Så både æren for sejrene og den fine pokal som jeg var på podiet for at hente, går til dem. Jeg er meget stolt af dem.”


(Foto: Esben Hjorth)

Martin Marrill er nu kun 31 point efter John Hansen, der fører mesterskabet med 286 point. Så det er lykkedes at halvere afstanden i det samlede mesterskab i denne weekend, efter de tre nulplaceringer på FDM Jyllandsringen som grundet påkørslen kostede dyrt. Så nu er alle kræfter sat ind, og håbet hos M-Sport er at kunne gentage succesen i Finaleløbet.

Aslak Vind
Press Officer
Martin Marrill
M-Sport


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • M-Sport
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •