Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

Folkerace Cup på Nisseringen

Folkerace 
21/09/09 

- lørdag den 26. september
Så går det igen løs på Hele Sjællands Motorbane, Nisseringen, denne gang er det 7. afdeling af Folkerace Cuppen der bliver afviklet, og det kommer ikke til at gå stille for sig, når det store felt på ikke mindre end 112 biler, skal kæmpe om point til den samlede stilling.
Slaget skal udkæmpes i 2 klasser, klasse 1 hvor bud prisen er kr. 5.000,- og så klasse 2 hvor bud prisen er kr. 8.000,-.
 

Det forholder sig sådan, at efter finalerne er kørt, er der en tilbudstid, og i denne tilbudstid forpligter kørerne sig til at sælge sin bil, såfremt der er lagt bud ind på den, dette er udelukkende gjort for at holde Folkerace nede på et økonomisk fornuftigt plan.
Men derfor skal man ikke tro at Folkerace er en kedelig sport ! Det er ikke unormalt at bilerne yder fra 150 HK og opefter, så flot race skal der nok komme på Nisseringen.


Folkerace på Nisseringen.
(Foto: Nisseringen)

I klasse 1 lægger Kasper Zylauv Kristensen IMK Opel Kadett på 1. pladsen med 404 point. På 2. pladsen lægger Jannick Godskesen IMK Opel Kadett med 391 point og på 3. pladsen Rasmus Vendelbo IMK Opel Vectra. Bedst placerede Næstved kører er Allan Due Jakobsen på 61. pladsen.

I klasse 2 er det Michael B Nielsen IMK Opel Astra der lægger i spidsen med 411 point, efterfulgt af Rene Jensen IMK Peugeot 205 med 403 point og på 3. pladsen lægger Næstveds Kenneth B Sørensen i Peugeot 205 med 387 point. De lokale Gert Nielsen og Henrik Pedersen lægger henholdsvis på en 21. og 34. plads.


26 svenskere er tilmeldt.
(Foto: Nisseringen)

Der er tilmeldt hele 26 svenske kørere til løbet, og de er kendt for at køre lidt mere spændende end de danske kørere, i deres ombyggede biler, så der bliver tæt og spændende heat hele dagen.


Campingvognsrace.
(Foto: Nisseringen)

Efter finalerne er kørt skal det afsindig sjove campingvognsrace køres. Der er sikkert mange som har set det på TV2 Zulu, men nu kan det opleves ”live” på Nisseringen. Et helt felt af biler med campingvogn sendes af sted samtidig, og som i alt andet race gælder det om at komme først over målstregen, uanset om ”skuret” hænger på, eller er smadret til pindebrænde i sidste sving - det skal simpelthen opleves!


Sådan kan det gå!
(Foto: Nisseringen)

1. heatrunde starter kl 9.45 og finalerne forventes kørt fra kl 14.45

Motorbanen er skiltet på Næstved-Rønnede vejen, ved Toksværd.

Nisseringen
Kim Dall


Læs mere om:
  • Nisseringen
  •