Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kunstudstilling på Ring Djursland

Diverse 
17/09/09 

I den forgangne weekend var der til tider overbefolket i Special Saloon Car-teltet på Ring Djursland. Gripping Media havde nemlig 'kunstudstilling', hvor interesserede kunne se udvalgte pletskud fra danske racerløb konverteret til malerier, trykt på rigtigt malerlærred og opspændt på ramme.
 

Mange kørere, mekanikere og motorsportfans var forbi den lille udstilling, hvor kronen på værket, i bedste Special Saloon Car-stil, var et maleri af Johannes Graversen på Jyllandsringen.


(Foto: Gripping Media)

"Ved slutningen af sæsonen er det en tradition, at man giver sponsorerne et billede som tak for den forgangne sæson, men så spændende er det jo heller ikke at få et fotografi i en ramme - det er helt sikkert ikke alle steder, den kommer op på væggen", konstaterer Jan Gripping, manden bag kunstværkerne. "Vi har i stedet brugt en masse tid på at arbejde med vores i forvejen flotte billeder på computeren, og i samarbejde med Sign Creation har vi nu mulighed for at tilbyde en anderledes gave til sponsorer, teammedlemmer - eller bare til væggen derhjemme."

Hvor de normale fotografier næppe vil få plads i dagligstuen, passer de kunstneriske versioner meget bedre ind, og selv en mindre motorsportsinteresseret hustru vil kunne nyde synet af en hurtig racerbil på væggen.

racing-photo.dk kan man under menupunktet "Artwork" se et udpluk af de mange, flotte billeder, der nu kan komme op på væggen. Og man behøver jo ikke være racerkører eller teamejer for at kunne sætte pris på den slags - det er en oplagt julegave til den entusiastiske motorsportsfan!


Flere kørere var forbi for at se de spændende malerier i Special Saloon Car-teltet.
(Foto: Gripping Media)

Om Gripping Media
Gripping Media blev stiftet i udgangen af 2007, og tilbyder foto- og pressetjeneste til kørere og teams i dansk og international motorsport. Blandt nuværende og tidligere kan nævnes: Chevrolet Motorsport Danmark, Special Saloon Car, Dennis Lind, Nicki Thiim, Team Point-S - og mange flere.

Derudover leverer vi billeder fra DTC-serien til et af verdens største websites om touringcar racing, Touringcartimes.com, ligesom vi også sørger for billeder fra Special Saloon Car til DASU's medlemsblad, Autosport.

Vores onlinegalleri bliver opdateret kort efter hvert løb på racing-photo.dk, hvor vi også har lagt et udvalg af vores billeder til rådighed som gratis wallpapers.

Gripping Media ApS
Bredgade 8, 1.th
8740 Brædstrup
Tlf: 6167 0310

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  •