Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Audi med to kort i titelkampen

DTM 
17/09/09 

DTMAudi blev godt nok slået i det seneste løb på Brands Hatch hvor Paul di Resta fik brudt den stærke Audi dominans. I toppen af tabellen ligger det dog rigtig godt til for to af Audis kørere som står med gode chancer for at tage DTM-titlen: den tidligere mester Mattias Ekström og den forsvarende mester Timo Scheider.
 

Hvis kortene bliver spillet rigtigt for Audi kan det blive en kamp mellem de to Audi kørere. De har efterhånden fået et godt hul til den nærmeste Mercedes kører, Gary Paffett der har ni point op til DTM-føringen. Nu kommer feltet til Barcelona og det har i den relativt korte periode der har været kørt på banen, været fyldt med sammenstød og straffe for sammenstød.


Timo Scheider har udsigt til at kunne genvinde DTM titlen
(Foto: Audi Motorsport)

De to Audi kørere ser frem til at kunne komme tættere på mesterskabet. "Den nuværende stilling i mesterskabet giver os en god position til løbet i Barcelona - især da vi har en vægtfordel på ti kilo. Det betyder for mig at jeg skal fortsætte med at score mange point, bruge hovedet og forsøge endnu hårdere at få så mange point i de tre sidste løn - uden at tage for store chancer," siger den førende i tabellen, Timo Scheider.

Fem point i tabellen ligger Mattias Ekström - og han er sulten efter noget succes. "Jeg ser frem til Barcelona. Det er ved at være tid til at få en perfekt weekend - det er mit klare mål. Jeg vil forsøge endelig at nå det," lyder det fra den svenske kører.


Svenske Ekström jagter et perfekt løb - og en chance for at vriste titlen fra holdkammeraten Scheider
(Foto: Audi Motorsport)

Tom Kristensen har udspillet sin rolle i mesterskabet og vil derfor være support til de to titelkandidater. Det er ved at være de sidste løb i DTM-karrieren så også danskeren håber på et godt løb.
"Jeg har stadig tre DTM løb foran mig. I de to seneste løb har jeg været kørt ret så kraftigt af banen. Derfor håber jeg på endelig at få et godt løb," siger danskeren der har vundet én gang i år - det var i åbningsløbet på Hockenheim.

Benji

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  • Timo Scheider
  • Tom Kristensen
  • Circuit de Catalunya
  • 20/09/09 - Circuit de Catalunya - DTM
  •