Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mercedes kapper ikke forbindelsen med McLaren

Formel 1 
16/09/09 

Efter at det er kommet frem at Mercedes i fremtiden vil bygge tættere forbindelser med Brawn GP, har det stillet spørgsmål til fremtiden for McLaren. Som det er nu har McLaren stadig første prioritet hos Mercedes de kommende år, men hvad der sker fra 2012 er et åbent spørgsmål.
 

Ved udgangen af 2011 udløber eksklusivaftalen nemlig, og det passer meget godt med at til den tid har Mercedes købt så meget af Brawn at de reelt kan overtage teamet og gøre det til et rent Mercedes-team. Men selvom de til den tid har flere partnere at involvere sig i, så kan det fortsat lade sig gøre at satse på flere heste. "Det er ikke meningen at samarbejdet skal slutte, men det bliver nok et andet samarbejde," siger Daimler chefen Dieter Zetsche.


Mercedes stjernen kan blive dæmpet i fremtiden for McLaren
(Foto: McLaren Media)

Så hvor Mercedes rækker hånden frem til et fortsat samarbejde, men måske mere i retning af at blive kundeteam, kan McLaren måske føle sig nødsaget til at finde en anden motorleverandør og dermed stoppe et langvarigt samarbejde.

Flere kilder peger på at hvor der tidligere har været klæbet en række skandaler til McLaren teamet, så har det været McLarens valg i at udvikle deres nye sportsvogn - noget som skete uden indblanding fra Mercedes. Der var ikke enighed i McLarens valg, og netop derfor vil Mercedes gerne gå egne veje.

Benji

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Nico Rosberg i retning mod Brawn?
  •