Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Godt med fremme, men alligevel ikke fuldendt

Special Saloon Car
SP4 

19/09/09 

Peter Vesti og teamet havde sprunget deres deltagelse ved Padborg Parks Superprix over, for at få klargjort bilen ordentlig til sæsonafslutningen på Ring Djursland. Det lykkedes også, men et dårligt resultat i weekendens andet heat skuffede hos teamet.
 

Peter Vesti og hans hårdt kæmpende team havde besluttet at springe Padborg Parks Superprix over for i stedet at koncentrere sig om sæsonafslutningen for Special Saloon Car klasserne på Ring Djursland. Og meget tydede da også på at det var vente- og arbejdstiden værd.

Peter Vesti klarede nemlig at kvalificere sig som nr. 5 i den første tidtagning, og forbedrede sig endda med én placering i tidtagning nr. 2. Den lange pause fra forrige løb betalte sig. Data har vist at Peter Vesti faktisk har kørt godt 3 sekunder hurtigere på Ring Djursland end nogensinde før i bilen, så absolut en positiv fremgang. Allerede i første tidtagning hvor Peter Vesti kun fik kørt ganske få omgange var tegningen der af væsentligt forbedrede omgangstider.


Voldsom ser den ud og voldsom det er den - den gule racer
(Foto: Motorsporten.dk)

I første heat kunne Peter Vesti beholde sin startplacering hele vejen frem til målstregen, men det var ikke let, kampen om topplaceringerne er tæt, så der skulle kæmpes for det, og dermed så vi noget rigtig godt race. Desværre havde motoren lidt skade undervejs i heatet, så teamet kom på hårdt arbejde. Faktisk måtte man skifte motoren i den gule Toyota Supra. Et arbejde som teamet først var færdige med på den forkerte side af midnat.

I søndagens andet heat, gik det desværre ikke så godt. Her måtte Peter Vesti udgå halvvejs i heatet. Reservemotoren kunne ikke holde sig og begyndte at smide olien, så Peter Vesti valgte at trille i pit, i stedet for at ødelægge motoren for meget.


Olieudslip satte en stopper for deltagelsen i 2. heat
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Vesti og teamets mekanikere fik efter 'Sensommerløbet' overrakt Special Saloon Car klassens fighter pokal, dels for aldrig at give op, og dels for motorskiftet lørdag aften/nat. Og det var vel fuldfortjent. For er der nogen der har haft problemer i denne sæson, så har det netop været Peter Vesti og hans hårdt arbejdende team. Sæsonen igennem har budt på adskillige problemer, men ingen i teamet har villet give op. Sæsonen skulle køres færdig.


Peter Vesti og ikke mindst teamet modtog SSC fighterpokalen
(Foto: Alex Olesen)

Peter Vesti er da også yderst taknemlig for den indsats som alle i teamet og især mekanikerne har udført. Ikke alene for den kæmpe indsats som blev ydet lørdag aften og nat, men for indsatsen gennem hele sæsonen.

"Mine mekanikere har ydet en kæmpe indsats gennem hele sæsonen, så al ære i forbindelsen med vores tildeling af fighterpokalen skal gå til mekanikerne."

Selvom sidste afdeling i Special Saloon Cars nu er kørt, så er sæsonen ikke helt slut for Peter Vesti. Allerede på lørdag sidder han igen bag rattet. Det er nemlig sådan at han deltager endnu en gang i Legend Cars. Der skal køres lørdag i forbindelse med Racing Festival på Padborg Park hvor også andre klasser vil deltage.

Dons

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Special Saloon
  • 20/09/09 - Padborg Park - Legends Cars
  •