Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

BMW Sauber solgt til Qadbak

Formel 1 
15/09/09 

Qadbak Investments Ltd. der er bosiddende i Schweiz har i dag købet BMW Sauber Formel 1 teamet, på vegne af nogle mellemøstlige og europæiske investorer.
Kontrakten er blevet underskrevet i dag, og det forlyder at teamet fremover skal ledes af Lionel Fischer der også kommer fra Schweiz.
 

Med salget af BMW Sauber Formel 1 teamet til Qadbak Investments Ltd. skulle man tro at alle teamets problemer er løst, men der er stadig en vigtig ting der skal afgøres, og det er om teamet får lov til at stille op i Formel 1 Grand Prix løbene i 2010.

For sideløbende med offentliggørelsen af salget af BMW Sauber Formel 1 teamet, præsenterede FIA det 13 team til næste sæson, og her er valget faldet på Lotus.
Så med mindre at FIA tillader at et 14. team stiller op næste år, står de nye ejere med et Formel 1 team, som kan risikere at skulle se til fra sidelinjen!

Kilder inden for BMW Sauber Formel 1 teamet oplyser at de har et forhåndstilsagn fra FIA angående pladsen som det 14. team i feltet, men endnu er der intet officielt om dette fra FIA's side.
Men med lidt held har vi altså hele 28 biler i Formel 1 feltet i 2010, hvilket jo kun kan betyde endnu mere underholdning for os tilskuere!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • BMW Sauber F1 Team
  •