Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller: Vi kunne ikke finde farten

Danish
Touringcar
Challenge 

15/09/09 

Weekendens DTC-afdeling på Ring Djursland forløb ikke efter planen for Jens Møller og Team FDM Motorsport. Det blev til en sjetteplads generelt som bedste løbsresultat og to tredjepladser i privatcuppen, hvor Seat Leon-køreren nu er rykket fra første- til andenpladsen i den samlede stilling.
 

”Vi kunne ikke finde farten, men alt taget i betragtning får vi da et lille plaster på såret med resultaterne, men vi fandt ikke det rigtige set-up. Vi har skruet som sindsyge i øst og vest, nord og syd, men lige lidt hjalp det,” siger Jens Møller.


Jens Møller kæmpede med at finde farten på Ring Djursland.
(Foto: JensMoller.com)

Problemerne var allerede en realitet under træningen og tidtagningen, hvor han ligesom flere andre kørere ikke befandt sig på sin vante plads i klassementet.

”Jeg snakkede med Michel Nykjær efter løbet, og han sagde, at de også havde haft svært ved at få bilen til at køre stærkt her, og jeg kunne godt se, at Jason bøvlede med det. Han fandt så fart til sidste løb, som vi slet ikke fandt,” slår Jens Møller fast. I finalen endte han på en generel syvendeplads, men han måtte også indkassere et gult kort efter et sammenstød med Kasper Jensen, der ikke kunne fuldføre finalen.

”Jeg er selvfølgelig ked af, at Kasper skulle udgå på grund af det uheld, for det var slet ikke meningen, men det er det, der sker i race en gang imellem. Jeg har prøvet at være i Kaspers sted og være tosset over sådan noget, så jeg kan selvfølgelig godt forstå ham,” siger Jens Møller, der allerede har sin næste dagsorden klar.

”Jeg er nu en del points efter Per Poulsen i privatcuppen, så det er bare på med vanten til sidste løb. Kravet er tre sejre, og Per må helst ikke blive alt for godt kvalificeret. Jyllandsringen og finalen er et helt andet løb. Det er en bane, som vi kender og har et godt set-up til.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • FDM Motorsport
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •