Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Masser af 2. pladser i Claus Christensen

Clio Cup - DK 
14/09/09 

Clio CupDen mesterskabsførende kører i Renault Clio Cup mesterskabet Claus Christensen, havde ikke rigtig heldet med sig på Ring Djursland her i weekenden hvor der blev kørt 'Sensommer løb' - årets næstsidste afdeling i mesterskabet - alligevel kunne han fastholde sin 1. plads, men nu begynder det at spidse lidt til for malermesteren!
 

Første gang Clio Cup deltagerne var på banen, var til deres fri træning hvor Claus Christensen kørte sig ind på den første af weekendens 2. pladsen.
Med tiden 0:55,920 var han her 0,226 sekund fra 1. pladsen.


Claus Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I tidtagningen, hvor den hurtigste tid tæller til startplaceringen til det første løb, og næsthurtigste tid til det andet løb, lagde Claus ud med tiden 0:55,364, hvilket gav startplacering nummer tre.
Den næsthurtigste tid lød på 0:55,762 og endnu en startplacering som nummer tre.
Kvalifikationen indbragte Claus 1 point.


Claus Christensen havde hele weekenden bakspejlene fyldt op med Jacob Kristensen's Clio!
(Foto: Motorsporten.dk)

Første løb var ikke mange meter langt, før Claus med en kanon flot start havde bragt sig op på 2. pladsen, og han lagde samtlige løbet 13 omgange hårdt pres på den førende Michael Christensen, samtidig med at han skulle forsvare sig fra Jacob Kristensen på 3. pladsen - skønt der var flere forsøg på placeringsskifte, både den ene og den anden vej, holdt deres indbyrdes rækkefølge frem til målstregen.
Dermed scorede Claus dagens første 2. plads, samt ikke mindst 17 værdifulde point til mesterskabet.


Claus Christensen (tv) på podiet efter første løb. Vinder Michael Christensen og på 3. pladsen Jacob Kristensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Claus gentog den flotte start i det andet løb, hvor han igen erobrede 2. pladsen inden det første sving, endnu en gang var det med Michael Christensen foran sig, og med Jacob Kristensen lige bag sig!
andet løb blev en næsten tro kopi af det første løb, hvor de tre kørere pressede hinanden til det yderste, og hen over målstregen efter 13 omgange var det kun 2,6 sekund der skilte dem fra hinanden.
Det blev altså til endnu en 2. plads til Claus og igen 17 point.


Søndagens anden 2. plads er hjemme. Claus Christensen (tv) er igen på podiet sammen med Michael Christensen og Jacob Kristensen (th).
(Foto: Motorsporten.dk)

Nå man lægger weekendens samlede score på 35 point sammen med de point Claus Christensen tidligere har kørt ind, ender man på 223 point, nok til at han fortsat ligger på 1. pladsen i mesterskabet.
Men da hans værste rival til titlen, Michael Christensen, vandt begge løb, er afstanden mellem dem nu svundet ind til kun 5 point!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •