Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Dagens opkørsel

Formel Ford - DK 
13/09/09 

Det gik ikke helt som håbet for Formel Ford-talentet Dennis Lind, da han i weekenden kørte på Ring Djursland sammen med Fluid Motorsport-teamet.
 

Målet var, naturligvis, at få en stor pose points med hjem til mesterskabet. Og lørdagens træning så også ud til at det var den store pose der skulle fyldes. Med 0,3 sekunds forspring til teamkammeraten, Mikkel Mac, lykkedes det Dennis at sætte hurtigste omgangstid.


Under lørdagens træning var Dennis Lind hurtigst af alle.
(Foto: Gripping Media)

'Absolut ikke dårligt - men jeg skulle helst have et sekunds forspring i tidtagningen', fortalte Dennis med tankerne henledt på den tidsstraf, han fik efter løbet på FDM Jyllandsringen.

Sådan gik det imidlertid ikke. En bil fra en anden klasse havde umiddelbart før Formel Ford-klassens tidtagning smidt en mængde olie på banen, og blandingen af olie, kattegrus og slickdæk bliver aldrig helt optimal. Og hvis ikke det var nok, blev Dennis også ramt af en teknisk defekt. En trækaksel gav op, og Dennis nåede ikke at sætte en omgangstid. Dermed måtte han se sig henvist til bagerste startplacering til søndagens første løb.


Der blev overhalet og overhalet og overhalet...
(Foto: Gripping Media)

'Det er frustrerende ad h... til, men sådan går det jo', sagde en tydeligt skuffet kører. På den positive side var der lagt op til overhalinger og spændende race, men det havde været mere optimalt med en god startplacering.

Tændt som aldrig før kørte Dennis ud på gridden, men allerede før de røde lamper lyste, trak den blå Van Diemen-racer med nummer 60 på fronten til siden - med endnu en defekt aksel. Frustrationen lyste ud af både Dennis og resten af teamet, men heldigvis stod Mikkel Mac for et lyspunkt, da han i flot stil vandt heatet.

Endnu en gang måtte mekanikerne trylle med raceren, og denne gang holdt det. Endnu en start bagerst i feltet, men allerede efter en omgang var den første håndfuld konkurrenter distanceret. Opkørslen fortsatte i et vanvittigt tempo igennem størstedelen af løbets omgange, og mod slutningen måtte selv Mikkel Mac overgive sig og lade Dennis slippe forbi. Da han krydsede målstregen for sidste gang, var det kun med Jesper K. Egebart foran sig. Resten af feltet var passeret.


Alle konkurrenter pånær én blev hentet i 2. heat.
(Foto: Gripping Media)

'Det var ret godt race', mente Dennis efterfølgende. Mon ikke at teenageren er motiveret til at forbedre sin 2. plads når Padborg Park på næste søndag er vært for den første danske Formel Ford Festival?

Dennislind.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  •