Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alt er åbent for Ferrari i 2010

Formel 1 
12/09/09 

Hvem skal køre for teamet næste år?
Det er en stadig varm debat om hvilke to kørere der står på spring til at køre for dem i 2010. To - og måske endda tre - kørere er på kontakt med dem for 2010: Felipe Massa, Kimi Raikkonen og efter alt at dømme Fernando Alonso.
 

Meningen er at Felipe Massa skal fortsætte i 2010, men teamet holder selvfølgelig øje med hvordan det går for brasilianeren efter sit uheld i Ungarn. Alt tyder dog på at han er klar til at være Grand Prix kører for 2010. I stedet vil Ferrari gerne af med Kimi Raikkonen og har forsøgt at lokke ham over i rally verdenen, og mod at få en økonomisk kompensation. Det trækker dog ud og det tyder på at Raikkonen ikke ligefrem har tænkt sig at opgive sædet.

I stedet rettes fokus længere frem mod 2011, hvor Alonso så i stedet kunne komme til. Netop det spørgsmål har cirkuleret på Monza. Men Luca di Montezemolo er ikke så snaksagelig om fremtidige kørere. "Jeg kan aldrig lide at tale om kørere. Når vi tager en beslutning vil vi informere jer på den rigtige måde," siger han.


Alle er spændte på hvornår Alonsos fremtid bliver kendt
(Foto: Renault F1)

Dermed står vi stadig tilbage med meldingen om Fernando Alonsos skifte til Ferrari. Spørgsmålet er om det bliver 2010 eller må udsættes til 2011.

Benji

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Fernando Alonso
  • Kimi Räikkönen
  • Scuderia Ferrari
  • Ferrari og Santander indgår samarbejde
  •