Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nico Rosberg i retning mod Brawn?

Formel 1 
11/09/09 

Meget tyder på at Mercedes øger deres interesser i Brawn GP fra den kommende sæson. Efter de seneste rygter har Mercedes vist interesse i at købe det meste af teamet som en del af mærkets strategi om at øge sin involvering som motor-leverandør. Nico Rosberg kan derfor meget vel blive den nye Mercedes kører - ikke hos McLaren men hos Brawn.
 

For de seneste rygter sender Nico Rosberg i retning af Brawn GP fra næste sæson. Det var ellers rygtedes at han var på vej til McLaren, men nu tyder meget på at han i stedet kommer til Brawn, indsat af Mercedes. I andre sammenhænge har Mercedes bossen Norbert Haug nævnt at Nico Rosberg er en af mulighederne for 2010. Nok ikke hos McLaren, men i stedet hos Brawn GP.

Meldingerne går på at Brawn skifter fra den nuværende hvide, til en sølvfarvet racer der måske nok minder en del om McLarens nuværende design. Haug har indikeret at man nok skal helt frem til årets sidste løb i Abu Dhabi før de melder deres fremtid ud. Men det vil så også være oplagt at en række arabiske firmaer i samarbejde med Mercedes kan præsentere opkøbet af Brawn GP.


Rosberg kigger i retning af Brawn og Mercedes for 2010
(Foto: Williams F1)

Mercedes satser meget hårdt på at kunne levere motorer til flere teams. I år har det måske nok ikke været fremhævet tydeligt at Brawn kører med Mercedes motorer, men det vil de gerne til at øge fokus på. Mercedes leverer også i år motorer til Force India. Fra 2010 kan yderligere Red Bull blive tilføjet kundelisten.

Benji

Læs mere om:
  • Nico Rosberg
  • Brawn GP
  • McLaren Formula 1
  •