Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Godt løb for Hammer-Motorsport ved DM 3

DM Rally 
13/09/09 

Hammer-motorsport er fuldt tilfreds med resultatet ved DM 3 på Sydfyn
Løbet skulle vise sige at blive taktisk, da vejret vist sig for den lunefulde side med både regn og blæst i perioder, inden rallyet gik i gang. Alle tilmeldte rallyteam fik rigtig meget tid til at gå, med at kigge op mod himlen hele formiddagen, for at finde det rigtige dæk valg til de første 5 hastighedsprøver.
 

Hammer motorsport valgte at starte ud på intermedia dæk, for at gardere sig lidt mod de til tider meget glatte prøver.

Det skulle dog vise sig at være en større udfordring, at komme ud og køre motorløb efter 6 mdr. end først ventet. Klaus Hammer og Marc Troels Smith satte ca. 30 sek. til på de første 3 prøver, da de ikke rigtig kunne finde rytmen i bilen, på de meget snoede veje med mange små hop.


(Foto: Jokum Larsen)

Derefter gik det dog fremad med løbs tempoet og der kom mere og mere fart i bilen.

I pausen valgte Teamet dog at satse på det sikre og fortsatte på intermedia dæk resten af dagen, da der var langt op til de førende biler.

Peter Ackermann:
Vi fik det svært i dag og havde nok ikke forventet at være så langt efter de førende biler.
Vi valgte en lidt konservativ løsning i pausen og fortsatte på intermedia dæk, da vi valgte at bruge resten af dagen på at køre sikkert og komme igennem dette rally.
Vi fik dog fart i bilen sidst på dagen og det giver os en forhåbning om at skabe et godt resultat, når det går løs igen om 3 uger i Roskilde.
Vi er rimelig tilfredse med resultatet. Det var sværere at komme i gang igen end forventet efter 6 mdr.
Vi ønsker Max og Dorthe et stort tillykke med deres flotte sejr i denne afdeling.

Hammer-motorsport ser frem til at møde op i Roskilde d. 26. september for at stille til start i det midtsjællandske rally.
Teamet har valgt at invitere 30 sponsorer med til dette rally, for at få en god dag, hvor rally vil være i centrum og de fremmødte har mulighed for at se sporten tæt på.

Hammer-Motorsport
Michael Iversen


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  • Hammer Motorsport
  • Fyn
  • 05/09/09 - Fyn - DM Rally
  •