Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC - Invitation Only

Marrill glæder sig til DTC løbet på Ring Djursland

DTC
Invitation Only 

11/09/09 

- efter veloverstået 30 km. adventure løb
Der har altid været et tæt forhold mellem DTC Invitation Only køreren Martin Marrill og Ring Djursland. Så det er med stor spænding, at Martin ser frem mod DTC løbet på den nordjyske bane den 12. - 13. september, der med sine niveauændringer og snævre sving altid er en udfordring for køreren.
 

Marrill lå før sidste løbsweekend i føringen af Invitation Only klassen i DTC. Men grundet en påkørsel på FDM Jyllandsringen, har det været et kapløb med tiden for at få teamets Seat Leon Supercopa racer klar.

Bilen er nu blevet klar til løbet på Ring Djursland, så der har heldigvis også været tid til at deltage i Wiley X Team Challenge adventureløbet, som er en halvmaraton på 30 kilometer. Det foregik i sidste weekend i Holstebro, og var en stor oplevelse for Martin.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Han var blevet inviteret til at deltage af sportsvognskøreren Michael Outzen, som sponseres af solbrilleproducenten Wiley X. De to racerkørere skulle løbe mod den olympiske singlesculler roer Juliane Elander Rasmussen. Og det endte med at blive præcis så stor en oplevelse som håbet, med en rute der ofte oversteg løbernes fantasi med svære udfordringer.

”Vi førte de første 21 km,” forklarer Martin. ”Men så glider jeg på en våd badebro, og får en skade i baglåret. Så jeg måtte sætte farten ned. Ruten var helt ufattelig, det blæste helt vildt og derudover skulle vi ud at svømme jeg ved ikke hvor mange gange, ned under stødhegn og alt muligt andet.”

”Ofte stoppede man op og tænkte, det der kan de simpelthen ikke mene vi skal. Så det var et utroligt godt løb, og teamarbejdet med Michael Outzen fungerede bare perfekt. Vi havde en god kommunikation, og Michael var virkelig i topform.”

”Vi blev først indhentet fem kilometer før mål på grund af min skade, og blev således en samlet nummer 3. De to olympiske roere kom direkte fra VM, og var i deres topform. Så jeg synes at jeg kan være tilfreds. Havde jeg ikke fået min skade, er jeg ret sikker på at vi havde vundet.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Jeg tror at de to roere har fået en større respekt for racerkørere. Vi laver andet end at sidde ned på en stol, og dreje på rattet. Så alt i alt var det en stor succes. Det er helt sikkert noget vi gør igen til foråret!”

Aslak Vind
Press Officer
Martin Marrill
M-Sport


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •