Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Stefan Kaas Racing Team deltager i 12H Hungary

12 Hours 
11/09/09 

Stefan Kaas Racing Team melder sig nu under fanerne med deltagelse i 12H løbet på Hungaroring d. 9. og 10. oktober 2009. Denne gang dog ikke i en Mini, som ellers har været teamets varemærke, men der i mod i en BMW M3 E46, som teamet lejer af samarbejdspartneren, Number 1 Racing.
 

”Efter 24H Dubai i januar i år har vi fået mere blod på tanden rent internationalt og da vi samtidig havde mulighed for at leje Number 1 Racing’s nyerhvervede BMW M3 gik tingene op i en højere enhed”, sig Niels Borum, som sammen med Jacques Møller, Christian Daluiso, Jackie Bøllingtoft skal være piloter på bilen.


(Foto: Stefan Kaas Racing Team)

Lars Vendelbo, som også kører med i Stefan Kaas Racing Team i den hjemlige DEC serie, og samtidig er ejer af Number 1 Racing, er med som teamchef og reservechauffør.

Lars Vendelbo glæder sig også og siger: ”BMW’en er en fin bil til en bane som Hungaroring og det er en god lejlighed til at få den testet igennem. Bilen er oprindelig en DTC bil, men jeg ligger nu en M3 motor i bilen, og den kommer så til at yde godt 400 HK. Samtidig bliver det da helt sjovt med et gensyn med mange af de teams, som deltog i 24H Dubai, og som også deltager i 12H Hungary.”

Der er indtil nu meldt 32 teams til 12H Hungary, og i klasse A5, som Stefan Kaas Racing Team’s bil hører under, er der foreløbig 3 øvrige biler tilmeldt, og alle BMW M3 E 46’ere.

Stefan Kaas Racing
Niels Borum


Læs mere om:
  • Lars Vendelbo
  • Number 1 Racing
  • Stefan Kaas Racing Team
  • Hungaroring
  • 09/10/09 - Hungaroring - 12 Hours
  •