Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Number 1 Racing ser fremad

Advan Cup 
11/09/09 
Yokohama

- efter at være frikendt i motorsagen
For Number 1 Racing's sportsdirektør Lars Vendelbo, og de to Peugeot 308 EPO I kørere David Falch og Anders Majgaard, har perioden siden Grand Prix Danmark været en meget uvis tid, da deres motorer blev kendt ulovlige efter løbet. Men nu er teamet blevet frikendt, kørerne får lov til at beholde deres point, og alle har valgt kun at se fremad, frem for at 'begrave' sig i fortiden.
 

Den kommende weekend stiller Number 1 Racing til start i 'Sensommer løbet' på Ring Djursland, og alle glæder sig til at komme videre.

"Det har været en træls periode at komme igennem, da det vi har været anklaget for, er arbejde som vi har købt ude fra, og som vi slet ikke har haft nogen indflydelse på" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo, og han tilføjer - "men det vigtigste er at ankesagen faldt ud til vores fordel, samt at Anders får lov til at beholde sine point. Nu ser vi frem til weekenden på Ring Djursland, hvor teamet tidligere har kørt flere flotte resultater hjem, og det håber vi på at gøre igen."


Anders Majgaard og David Falch er igen med i kampen om Advan Cup mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med ankesagens positive udfald for Number 1 Racing og deres kørere, er David Falck fortsat på 1. pladsen i mesterskabet, mens Anders Majgaard er på 2. pladsen. Teamets tredje kører Peter Obel indtager en delt 7. plads.


Peter Obel skal forsøge at forbedre sin 7. plads på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Med et godt resultat denne weekend kan David Falch sikre sig mesterskabet, og det er da også vores mål for 'Sensommer løbet', samtidig med at Anders skal score så mange point at han kan holde fast i sin 2. plads, og Peter gerne skulle rykke lidt frem på resultattavlen, ja - så kan vi vist ikke drømme om mere!" - slutter Lars Vendelbo.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Lars Vendelbo
 • Peter Obel
 • Number 1 Racing
 • Ring Djursland
 • 13/09/09 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her