Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Team Telesikring Racing sidder over

DTC Cup 
10/09/09 

Mandskabet deltager ikke på Ring Djursland i weekenden
Den kommende weekends afdeling af Danish Touringcar Championship på Ring Djursland får desværre ikke deltagelse af Team Telesikring Racing. Et sammenfald af flere omstændigheder gør, at teamet har valgt at sidde over denne gang.
 

- Sidste gang måtte jeg selv hoppe i bilen, men vi mangler en permanent løsning omkring den ledige plads i teamet, siger Peter Ager.


De to orange Team Telesikring Racing BMW'er bliver hjemme denne weekend.
(Foto: Jeppe Rimmen)

- Samtidig blev Joachim Stephansens bil skadet meget ved sammenstødet ved det sidste løb. Det er bl.a. gået ud over hans motor, som ikke er blevet klar endnu. Generelt har vi været plaget meget af skader på det seneste, så vi har måttet lave mange lappeløsninger og ikke rigtigt fået gjort tingene ordentligt. Det håber vi, at denne frivillige pause kan afhjælpe på.

Team Telesikring Racing stiller derfor som planlagt op til den afsluttende afdeling af Danish Touringcar Championship, som køres i den første weekend af oktober.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Joachim Stephansen
  • Peter Ager
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •