Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Endelig held i sprøjten

DM Rally 
12/09/09 

Team JP Rally vandt gruppe H til DM 3 på Fyn og ligger nu på 2. pladsen i DM.
DM 2009 har indtil videre ikke gået Team JP Rallys vej og teamet var opsat på at ændre på det til DM 3 på de meget udfordrende prøver.
 

Teamet fik desværre aldrig lejlighed til at vise deres fulde potientiale i deres BMW M3 da der allerede fra prøve 2 var problemer med at koble rigtig ud, dette gjorde de svært at starte på prøverne og holdet tabte betragtelig tid på dette. Gearskiftet blev desværre lidt voldsomt behandlet pga. den dårlige kobling og en styretap knækkede så Johnny ind imellem ikke kunne få bilen i gear på prøverne og mere tid blev tabt.

Ved pause efter de 5 første prøver lå holdet, til deres overraskelse, på førstepladsen i gruppe H, men konkurrenterne var ikke langt efter. Service holdet arbejdede hårdt i den time der var til service og fik blandt lappet en revne i bundkarret som var opstået efter en voldsom landing efter et hop på Gerup Skov prøven første gang.

Holdet vidste det ville blive en kamp at komme igennem løbet, men der blev kæmpet til sidste meter og Johnny og Ulrik kunne køre i mål som vindere af gruppe H , efter en meget hård arbejdsdag, ikke mange timer, men arbejdet var der blevet af hele teamet !

Team JP Rally ligger nu på en anden plads i DM i Gr. H og næste opgave bliver DM 4 i Roskilde, 26 september et løb med 130 km hastighedsprøver og teamet satser hårdt på at konsolidere deres placering i DM.

Team JP Rally


Læs mere om:
  • Fyn
  • 05/09/09 - Fyn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: