Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

JM Racing ser frem til mødet med Ring Djursland

DTC Cup 
10/09/09 

I den kommende weekend sætter JM Racing kursen mod Jyllands næsetip for at deltage i den næste afdeling af Danish Touringcar Championship. Det sker på Danmarks vel nok mest krævende bane, Ring Djursland, og det møde er noget, teamet ser frem til.
 

”Vi glæder os alle sammen i teamet, og personligt synes jeg, at det er en rigtig god bane,” siger Jens Ole Mathiesen. ”Jeg glæder mig personligt til at prøve kræfter med den bane igen. Det er jo en bane, som går op og ned, og så bliver det naturligvis også rart at prøve noget andet end de baner, vi ellers har kørt på i år.”


Kasper Jensen skal for første gang køre på Ring Djursland i en BMW 320i E46.
(Foto: JM Racing)

Det er tre uger siden, at JM Racing sidst var i aktion. Det var ved det årlige Grand Prix på Jyllandsringen, hvor Jens Ole Mathiesen kæmpede med sygdom.

”Det var en virkelig hård lungebetændelse, som gjorde, at jeg følte mig noget gennembanket, men forhåbentlig er jeg helt frisk igen i weekenden,” siger han. ”Sidste gang var det bilen og ikke mig, der kunne levere mest, så jeg glæder mig til at få revanche. Der er i hvert fald ingen undskyldninger denne her gang.”

Mens Jens Ole Mathiesen tidligere har kørt flere løb på Ring Djursland i sin BMW M3 E46, bliver det første gang for Kasper Jensen, at han skal prøve sin BMW 320i E46 på den kuperede bane.

”Det bliver dejligt at køre på Ring Djursland. Det er altid en fornøjelse at køre der, for det er en sjov bane, men hvor vi står med denne her bil, er svært at sige. Jeg har jo ikke kørt i E46’eren på Ring Djursland før, så det bliver spændende at se, hvordan vi klarer os i forhold til vores konkurrenter,” siger Kasper Jensen.

”Min fornemmelse er dog, at E46’eren rent faktisk er helt OK til Ring Djursland, fordi den sekscylindrede motor er lidt mere momentstærk end nogen af de andre i feltet. Banen er lidt kuperet, så det håber jeg, at jeg kan drage lidt mere nytte af.”


Kasper Jensen skal for første gang køre på Ring Djursland i en BMW 320i E46.
(Foto: JM Racing)

Kasper Jensen ligger aktuelt på en 11. plads i selve DTC-mesterskabet og på en tredjeplads i DTC Cuppen, og han håber på at kunne holde det resultatmæssige niveau, han har haft i denne sæson. For Ring Djursland er faktisk en bane, han tidligere har vundet løb på, da han i 2006 blev mester i Renault Clio Cuppen.

”Jeg vil igen satse på en top 3-placering i privat cuppen, og hvis jeg også kan opnå den ottendeplads i heat 1, som giver pole position til heat 2, så kan alt ske,” vurderer den unge nordjyde. ”Det er også utroligt vigtigt at holde sig ude af uheld. Det var jeg jo involveret i på Jyllandsringen, sidste gang vi kørte, og det skal vi forsøge at holde os ude af i denne her weekend.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Kasper Juul Jensen
  • JM Racing
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •