Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Kører Ronnie Bremer mesterskabet hjem før tid?

207 Spider Cup
DK 

09/09/09 

207 Spider CupDen tidligere Champ Car-kørere kan blive Peugeot Spider Cup-mester søndag
Allerede på søndag kan det blive afgjort, hvem der vinder den eneste danske løbsserie for åbne, tosædede racersportsvogne. På Ring Djursland afvikles den sjette af årets i alt syv afdelinger for Peugeot Spider Cuppen, og Sensommerløbet kan blive den afdeling, som giver Ronnie Bremer, USA, mesterskabet.
Den tidligere Champ Car-kører har nemlig været aldeles suveræn i sin sorte og røde racerbil fra Aggerholm Biler.
 

Alle de fem foregående afdelinger – der hver især består af to løb – har Ronnie Bremer nemlig vundet, og hvis han fortsætter denne tradition på Ring Djursland, er han sikker på at hjemtage mesterskabet før tid.

Men Ronnie Bremer har også muligheden for at kunne kalde sig Peugeot Spider Cup-mester efter Sensommerløbet, selv om han ikke vinder nogle af weekendens løb. Der er nemlig blot to kørere, som har mulighed for at indhente ham i den samlede stilling. Det er Søren Mosebo, Rødovre, og Allan Olsen, Holbæk.


Allan Olsen er en af Ronnie Bremers forfølgere i Peugeot Spider Cuppen.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Allan Olsen er køreren, som aktuelt indtager tredjepladsen i tabellen, og han er derfor den kører, som får det sværest ved at forhindre Ronnie Bremer i at tage mesterskabet. Selv om det skulle lykkes køreren fra Nordvestsjælland at score sin første sejr i en bilsportsklasse udenfor gokart, så vil det i realiteten være nok for Ronnie Bremer blot at gennemføre de to løb på Ring Djursland for ikke at blive overrumplet af Allan Olsen.

Søren Mosebo er derimod en noget større trussel. Den tidligere Formel Ford-kører ligger 43 points efter Ronnie Bremer, og da der endnu er 80 points at kæmpe om til Peugeot Spider Cuppen, kræver det reelt, at han skal score flere points end den aktuelle mesterskabsførende, hvis han skal forhindre en afgørelse før tid. Søren Mosebo kan måske gøre det, for han er den kører, som gennem sæsonen er kommet tættest på at Ronnie Bremer, da han hele seks gange er sluttet lige efter ham ved det ternede flag. Og så var det ham, som satte en ny banerekord for klassen ved den foregående mesterskabsafdeling!

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Plac. Kører Hjemby/-sted Point
1 Ronnie Bremer USA 200
2 Søren Mosebo Rødovre 156
3 Allan Olsen Holbæk 135
4 Johnny Vejlebo Roskilde 106
5 Kent Iversen Sønderborg 99
6 Christian Ree Vedbæk 90
7 Danny Rasmussen Helsingør 28
8 Rune Simoni Roskilde 26
9 Henrik Jansen Roskilde 25
10 Kim Rødkjær Hornsyld 19
11 Frederik Høyrup-Hansen Allingåbro 18
12 Thomas Mueller København 9

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Ronnie Bremer
  • Søren Mosebo
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •