Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Rumba er altså meget svært!

Diverse 
08/09/09 

Jeg kan vidst lige så godt være helt ærlig og afsløre, at Rumba er meget svært at lære for mig!
 

På trods af at jeg har den bedste danselærer jeg kan forestille mig (Vicki Jo), så falder det mig altså ikke helt naturligt at få hofterne ud i den vinkel:-) Jeg kæmper virkelig med det, og prøver at overbevise mig selv om at det bliver bedre inden premieren den 18 september. Vi træner dagligt om formiddagen i en tre-fire timer, hvilket er helt fint, så har man resten af dagen til at få rettet tæerne ud:-)

Ellers kører dagligdagen afsted på fuldt blus. Imorgen skal jeg hente mine to nye biler fra min nye personlige sponsor (Mercedes - P. Christensen A/S), og det glæder man sig vel altid til. Jeg gør ihvertfald, min manager griner ad mig, idet at jeg til dagligt kører i lækre racerbiler, men jeg er vel bare en drengerøv som de fleste andre mænd der elsker biler:-)

Lørdag står den på arrangement i en lille by som hedder Hunderup (ved Bramming) hvor jeg bla. skal give lidt ture i den nye Tesla, verdens hurtigste elbil (0 - 100 på ca. 3.9 sekund). Det er P. Christensen A/S som har agenturet på bilen, så det er meget sjovt at have den med ud til events. Lørdag sluttes af i Århus, hvor jeg bla. skal lave et arrangement for erhvervsklubben forud for håndboldkampen Århus GF - Aab i Atletion. Så udover dansen sker der da lidt med fart i stadigvæk:-)


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •