Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Suzuki Swift Challenge

Brødrene Sørensen fik godkendt af teamchefen

Swift Challenge 
09/09/09 

Weekendens resultat blev godkendt af teamchefen, nemlig brødrene Sørensens søster Karin Worsøe. Karin har igennem de sidste to sæsoner fulgt Peter og Henrik Sørensen, til de fleste løb sammen med Karins familie som ligeledes giver en hånd med i teamet. Brødrene sætter meget stor pris på hele familiens støtte omkring deres motorsport. Teamets mentor og far Bent Sørensen betegnede også lørdagens resultat som godkendt.
 

Denne løbs weekend var en af de andre måder hvorpå man afvikler Suzuki Swift Challenge. Lørdagens plan hed træning, tidtagning, superpole og 2x45 minutters race. En ret koncentreret plan hvor der ikke gives plads til de store skader, for tiden mellem træning, tidtagning, superpole og heat er meget knap, faktisk kun mellem 20 og 30 minutter. Men en løbs form som tiltaler både Peter Sørensen og Henrik Sørensen.

Træning og tidtagning
Træningen så ganske fin ud for Peter Sørensen, men Henrik Sørensen havde den sidste tid i feltet. Hvilket Henrik Sørensen ikke var helt tilfreds med. Årsagen skulle man finde i den våde bane, som ikke lige er Henrik Sørensens kop te.
Til tidtagning skulle begge brødrene ende i top 6, for herefter at kunne køre om placeringerne i superpole. I superpole satte Henrik Sørensen 3er og Peter Sørensen en 4er tid. Nick Reimersø 1er og Jørgen Hansen 2er tid.


Der var kamp om pladsen i det første sving efter langsiden på Padborg Park. Her er det Henrik Sørensen i nr. 140, Søren H. Lauridsen i rød Suzuki Swift samt Peter Sørensen i nummer 170.
(Foto: Bent Sørensen)

Heat 1
Med startpositionerne 3 og 4 var der lagt op til race i forreste del af feltet, efter anden omgang fik Henrik Sørensen overhalet Nick Reimersø, så nu var det bare med at komme derudaf. Kort efter at Henrik Sørensen havde overhalet Nick Reimersø, rammer Nick Reimersø et glat spor i Audi kurven hvilket sender ham direkte i sandkassen, skaden var heldigvis ikke større end Nick kunne blive trukket ind på banen igen og fortsætte løbet.
Kampen skulle nu vise sig at være mellem Jørgen Hansen, Henrik Sørensen og Peter Sørensen. Første heat slutter med Jørgen Hansen på første pladsen, Henrik Sørensen på anden pladsen og Peter Sørensen på tredje pladsen.

Heat 2
Startpositionerne var nu ændret således at Henrik Sørensen skulle starte fra femte position og Peter Sørensen fra 4 position. Efter 2 omgang gentog Henrik Sørensen succesen fra første heat og lå nu igen nummer et, Peter Sørensen lå i lang på en fjerde plads men en afkørsel fra Jørgen Hansen lukkede ham ind på en tredje plads. Nick Reimersø var stærkt kørende, dog var der lidt tumult med Søren H. Lauridsen undervejs. Nick Reimersø hentede således Henrik Sørensen da der var seks minutter tilbage af løbet, banen var begyndt at blive våd så det var vigtigt for både Henrik Sørensen og Peter Sørensen at gennemføre løbet.

General sejer til Henrik Sørensen
Løbet endte med en general sejer til Henrik Sørensen og en solid anden plads til Peter Sørensen, Nick Reimersø endte til trods for hans afkørsel i første heat på en samlet tredje plads.


En tydeligvis stolt Henrik Sørensen på 1 pladsen, med en lige så stolt lillebror nemlig Peter Sørensen på 2 pladsen samt Nick Reimersø på 3 pladsen.
(Foto: Bent Sørensen)

Henrik Sørensen kunne efter weekenden holde førstepladsen i kampen om mesterskabet, dog er der stadig kamp om mesterskabet mellem Henrik Sørensen og Nick Reimersø lige til det sidste.
Peter Sørensen ligger nu på en samlet tredje plads, men også her er der kamp til det sidste, her er det Kenny Rossen som puster Peter Sørensen i nakken.

Teamet fra Helsinge ser nu frem til året sidste løb, som er den 10. oktober på Padborg Park.

Sørensen info


Læs mere om:
  • Henrik Sørensen
  • Peter Sørensen
  • Padborg Park
  •