Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Godt løb, men mindre uheld...

DM Rally 
09/09/09 

... gav 2. plads til DM3
Da 3. afdeling af DM blev kørt i Fåborg på Fyn i week-enden kom PA-Motorsport i mål som samlet nr. 10, og en 2. plads i klassen. Et tilfredstillende resultat de vanskelige veje og vejret taget i betragtning.
 

Det skiftevis regnede og var tørvejr, så teamet havde svært ved at ramme det rigtige dækvalg. Det betød at vejene var glatte og det var svært med nedbremsningerne i svingene. Det resulterede også i at et par mindre afkørlser på prøverne 2 og 3, og en lidt sværere afkørsel på 10. og sidste prøve, hvor bilen kørte end i en grøft og fik slået hul i skærmen.


(Foto: PA Motorsport)

Nu får teamet travlt med at gøre bilen klar igen til DM4 der skal køres om mindre end 3 uger i Roskilde. Det bliver et spændende løb, for teamet ligger tæt i kampen om 2. pladsen i klassen med 3 andre kørere med kun 5 point imellem.

PA Motorsport


Læs mere om:
  • Preben Andersen
  • PA-Motorsport
  • Fyn
  • 05/09/09 - Fyn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: