Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det er de andres skyld!

Formel 1 
09/09/09 

Den vragede Ferrari-kører, Luca Badoer er ude med riven omkring sin ”fyring” som Massa-reserve.
Det er ikke resultaterne ( eller i høj grad mangel på samme) der er skyld i, at Badoer ikke får chancen som Ferrari-kører på Monza.
 

”Medierne har spillet en nok så afgørende rolle i beslutningen om hvem der skulle køre den anden Ferrari på Monza og i øvrigt resten af sæsonen. Journalisterne ved slet ikke hvilken skade de har gjort og de er med til, at vende stemningen imod mig”, udtaler en frustreret Luca Badoer!

Luca Badoer fik sit livs chance, da Felipe Massa blev alvorligt skadet i træningen forud for Ungarns Grand Prix. Først var den 7-dobbelte verdensmester Michael Schumacher udpeget som afløser, men på grund af en ulykke tidligere i et road racing-løb, måtte han trække sig.

Badoer havde alle trumfer, som testkører hos Ferrari kendte han om nogen bilen, men efter to skuffende kvalifikationer (sidstepladser) og to løb som agterlanterne, blev han vraget til fordel for den genopstandne landsmand Giancarlo Fisichella.

”Jeg vil dog ikke trække mig tilbage som en bitter mand”, udtaler Badoer ”jeg kan jo altid fortælle mine børn, at jeg kørte to Formel 1 Grand Prix'er for Ferrari. Maranello havde trods alt tillid til mig og jeg er sikker på, at jeg kunne have gjort det meget bedre i mit tredje 'forsøg' på Monza!”

Der var på forhånd ingen aftale om, hvor mange Grand Prix'er Badoer skulle køre for Ferrari.
”Jeg troede ærlig talt, at jeg havde god tid til at 'indstille' mig og til forbedring, men jeg ved at Formel 1 er et hårdt game, om jeg må indstille mig på, at min Formel 1-karriere er slut, men jeg fortsætter som test kører hos Ferrari. Jeg får lov at blive!” - slutter Badoer

Når det nu ikke rækker i Formel 1, er en tjans som testkører hos Ferrari vel næppe det værste!!??

Them

Læs mere om:
  • Luca Badoer
  • Scuderia Ferrari
  • Fisichella kører Ferrari resten af 2009
  •