Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Christian Bakkerud: En dag i Brands Hatch rutsjebanen

DTM 
09/09/09 

DTMEftersom Christian Bakkerud bor i England, så er Brands Hatch DTM løbet så tæt man kommer på et hjemmebane løb for den unge Team Kolles kører. Men på grund af en slem forkølelse, så blev løbet i weekenden mere et spørgsmål om at komme igennem, frem for at score point.
 

Men som altid, så er Christian en fighter som giver alt hvad han har for at sikre sit hårdtarbejdende team det bedst mulige resultat. En 16. plads var dagens slutresultat, når man ser forkølelse og den udfordrende bane an. Og selvom Bakkeruds helbred ikke var det bedste, så gav han ikke op.

”For at være helt ærlig, så skulle jeg bare igennem, ” forklarer Bakkerud. ”Jeg lider af en temmelig slem forkølelse. Nogle gange er man bare uheldig, og så må man jo kæmpe sig igennem.”
”Nu skal jeg have noget at spise, og sikre mig at indtage væske. Og når jeg begynder at får det bedre, så skal jeg forberede mig til Le Mans Serie løbet den kommende weekend på Silverstone.”


(Foto: motioncompany)

”93 omgange; når man tager et pitstop så koster det jo næsten en hel omgang. Så grundlæggende skal man jo kæmpe sig hele vejen igennem, fordi banen ikke just gavner vores biler. Men teamet klarede sig rigtigt flot, og på grund af min forkølelse så håber jeg at gore det bedre på Silverstone.”

Det næste løb for Bakkerud er Le Mans Serie løbet på Silverstone. Det starter på fredag den 11. september.

Aslak Vind
Press Officer
Christian Bakkerud


Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • Team Kolles & Heinz Union
  • Brands Hatch
  • 06/09/09 - Brands Hatch - DTM
  •