Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Martin - Speed of Light til Sensommerløb

Super
Challenge 

09/09/09 

MC-Basen Super Challenge- på Ring Djursland
Ring Djursland ligger bane til Sensommerløbet i MC Super Challenge serien den kommende weekend sammen med bil klasserne. Teamet deltager med kørerne Steven Tirsgaard, Give, Steen Hansen, Herning og Carsten Lund samt Jan Jespersen fra Aagesen Motorcykler.
 

Nu spidser konkurrencen til i den samlede stilling i Super Challenge serien, idet næstsidste afdeling køres på Ring Djursland med 2 løb på søndag. Steven Tirsgaard og Jan Jespersen kæmper om den endelige sejr i serien, mens Steen Hansen jagter Thomas Hardings nuværende placering som nr. 3 på podiet. Carsten Lund vil gøre alt for at bibeholde sin samlede femteplads i serien, der samtidig vil være hans hidtil bedste placering i hans korte karriere i road racing.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Jan Jespersen siger op til søndagens løb: ”Jeg har stadig smerter i kravebenet efter styrtet sidst i juni måned på Jyllandsringen. Det er et brud på kravebenet i højre side, og på Ring Djursland kører vi med uret, hvilket giver flest højresving, og derved kommer presset mest på min højre side. Det skal dog ikke være nogen undskyldning, idet jeg vil kæmpe for sejre i de 2 løb, ”slutter Jan.

”Jeg har stadig det samme mål i Super Challenge, idet jeg meget gerne vil slutte serien på den sidste podieplads, og det kræver 2 topplaceringer i den kommende weekend, men Thomas Harding vil sikkert ikke give sig uden kamp, ”siger Steen Hansen.

Der køres tidtagning lørdag kl. 09.15 og 12.45. Søndagens 2 gældende løb køres kl. 09.15 og kl. 13.05.

Martin - Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • Carsten Lund
  • Jan Jespersen
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Ring Djursland
  • 13/09/09 - Ring Djursland - Super Challenge
  •