Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Liuzzi ny kører i Force India Formula One Team

Formel 1 
08/09/09 

- på Monza og resten af sæsonen 2009
Efter at have fungeret som test- og reservekører i Force India Formula One Team, bliver den 28 årige italiener Vitantonio Liuzzi nu forfremmet til fast kører i teamet, hvor han skal afløse Giancarlo Fisichella der er skiftet til Scuderia Ferrari teamet.
 

I Scuderia Ferrari teamet er Giancarlo Fisichella nu 'afløser for den skadede Felipe Massa, og det har banet vejen for Vitantonio Liuzzi.


Vitantonio Liuzzi under en test i 2008, nu bliver han fast kører i Force India Formula One Team.
(Foto: Force India)

Vitantonio Liuzzi har fungeret som test- og reservekører i Force India Formula One Team siden begyndelsen af 2008, og nu får han så chancen for at vise sit værd som fast kører i teamet.
I rollen som testkører var det Liuzzi der kørte teamets sidste test på Kemble Airfield den 3. september, hvor der netop blev testet setup med henblik på deltagelsen i Italiens Grand Prix på Monza banen den kommende weekend, så på det punkt må man nok sige at han er 'velforberedt'.


Vitantonio Liuzzi 2009 - nu fast kører i Force India Formula One Team.
(Foto: Force India)

Hvad angår Formel 1 erfaring er Vitantonio Liuzzi med 39 Formel Grand Prix løb bag, sig ikke helt ubekendt med hvad der venter ham på den traditionsrige italienske bane, hvor han nok kan regne med stor støtte fra hjemmepublikummet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Vitantonio Liuzzi
  • Force India
  • Monza
  • 13/09/09 - Monza - Formel 1 - FIA F1
  •